Fundació Climent Guitart

Notícies

Fundació Climent Guitart i Fundació Barça signen un conveni per promoure la inclusió social de joves i el benestar d’infants malalts

28/02/2019

La Fundació Climent Guitart i la Fundació Barça signen un conveni de col·laboració per promoure la inclusió social de joves migrants no acompanyats i el benestar de nens malalts.

Llegir més

IV Premis Climent Guitart

10/11/2018

La quarta edició dels Premis Climent Guitart, organitzats per la Fundació Climent Guitart, han premiat a Cafès Cornellà pel premi a l'Emprenedoria a la Costa Brava, la Polifònica de Puig-Reig, pel premi a la música, la Fundació ASPRONIS, pel premi a la solidaritat i a Paula Espinal, pel premi a la formació.

Llegir més

Vídeo EFE BTM

09/11/2018

Lloret de Mar, un dels tres destins principals de Catalunya juntament amb Barcelona i Salou, va acollir l'octubre passat la primera edició del Fòrum BTM, un espai de debat sobre turisme i tecnologia amb què aspira a liderar el canvi de model del sector i que organitza la Fundació Climent Guitart, l'Agència Catalana de Turisme i EFE.

Llegir més

Entrevista d’El Punt Avui a Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart

14/10/2018

El periodista Jordi Ferrer va entrevistar a Cristina Cabañas, persidenta de la Fundació Climent Guitart el passat 24 de setembre pel Punt Avui en l'edició de Girona. La notícia porta per títol "La Fundació Climent Guitart s'implica en la millora turística de Lloret".

Llegir més

Enric Dotras, nomenat director de la Fundació Climent Guitart

01/08/2018

Després de la seva constitució el passat 25 de maig, la Fundació Climent Guitart ha nomenat a Enric Dotras com a director d’aquesta entitat privada sense ànim de lucre que perpetua la memòria de l’empresari hoteler Climent Guitart i Pascual.

Llegir més

Neix la Fundació Climent Guitart per fomentar el turisme i la solidaritat

31/07/2018

Fundada per la família Guitart Cabañas, la fundació perpetua la memòria de Climent Guitart i Pascual, qui va presidir Guitart Hotels més de 30 anys. Entre les activitats del 2018, s’hi troba la primera edició del Business Tourism Market, fòrum de debat sobre la indústria del turisme i les noves tendències de negoci.

Llegir més

X Sopar de Dones Solidàries

19/12/2017

Cristina Pané, presidenta de l’AECC - Catalunya Contra el Càncer de Lloret, ha explicat que aquesta recaptació suposa “un èxit rotund i un nou rècord de recaptació i participació d’aquest acte, que ha augmentat gairebé el 70% de la recaptació en comparació d’altres anys, gràcies a tots els col·laboradors”. La organització també ha destacat la implicació de la Joiera Grau, que ha dissenyat un braçalet especial per aquest esdeveniment i n’ha donat la recaptació íntegre per la causa benèfica.

Llegir més

III Edició Premis Climent Guitart

02/11/2017

Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels, ha anunciat la creació de la Fundació Climent Guitart, que es constituirà durant el 2018. La vetllada ha conclòs amb l’actuació del grup Blaumut, que acaben de fer la gira del seu últim disc Equilibri.

Llegir més

IX Sopar de Dones Solidàries

01/12/2016

Guitart Hotels i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Catalunya Contra el Càncer han celebrat el IX Sopar de Dones Solidàries a favor de la lluita contra el càncer, que ha recaptat fons pel programa “Molt x viure”, que dóna suport a totes les dones diagnosticades de càncer de mama.

Llegir més