Fundació Climent Guitart

Sopar de Dones Solidàries

El Sopar de Dones Solidàries és una iniciativa nascuda l’any 2007 per recaptar fons pel programa ‘Molt x Viure’, de l’AECC- Catalunya Contra el Càncer, que dona suport a dones diagnosticades de càncer de mama amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida a través de l’atenció psicològica, activitats d’oci i voluntariat testimonial.

L’esdeveniment està organitzat conjuntament amb la junta local de Lloret de Mar de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer. La vetllada ha reunit, en cadascuna de les seves edicions, unes 300 dones que mostren el seu suport a les diagnosticades amb la malaltia i que lluiten per vèncer-la.

Entre les assistents d’edicions anteriors, hi figuren dones reconegudes del món de la música, l’esport, la política o l’art, com Soraya Arnelas, Anna Tarrés, Pilarín Bayés, Lucrecia, Ana Boadas, Luz Casal, Ivana Miño, Montse Folch, Sor Lucía Caram, Carme Ruscalleda, Alejandra Prat, Magda Oranich, Ona Carbonell o Helena Rakosnik, entre moltes altres. Fins el moment, més de 3.000 dones han volgut col·laborar i participar activament en aquesta iniciativa, posant cara i veu a la lluita contra el càncer.

Edicions Anteriors