Fundació Climent Guitart

IX Sopar de Dones Solidàries

01/12/2016 | Guitart Central Park Aqua Resort (Lloret de Mar)

Guitart Hotels i Catalunya Contra el Càncer han celebrat la novena edició del Sopar de Dones Solidàries

 

  • Els fons recaptats durant la vetllada es destinen al programa “Molt x viure” que dóna suport a les afectades pel càncer de mama. 
  • Ana Boadas, Dolors Bassa, Montse Folch, Ivana Miño, Joana Andreu i Joana Ortega han estat algunes de les personalitats entre les més dels 200 assistentes.

Guitart Hotels i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Catalunya Contra el Càncer han celebrat el IX Sopar de Dones Solidàries a favor de la lluita contra el càncer, que ha recaptat fons pel programa “Molt x viure”, que dóna suport a totes les dones diagnosticades de càncer de mama.

Entre les més de 200 dones presents s’hi trobaven l’Ana Boadas, periodista que ha conduït la presentació de l’acte, la Ivana Miño, periodista i actriu catalana, la Joana Ortega, política catalana membre d’Unió Democràtica de Catalunya, la Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels i del Club d’Economia de Lloret de Mar, la Pilar Cort, presidenta de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Girona, la Joana Andreu, il·lusionista catalana, la Montserrat Folch, especialista de l’Àrea de Nutrició i Dietètica de l’Institut Vila-Rovira del Centre Mèdic Teknon i la Pilarín Bayés, il·lustradora i ninotaire catalana.

El sopar, que l’any passat va recaptar 3.000€, ha comptat amb la col·laboració d’aproximadament 30 empreses locals, les quals han fet possible l’organització del sopar i els sortejos solidaris i d’aquesta manera, han contribuït a recaptar fons per la causa solidària. Cristina Cabañas ha destacat que “la protagonista d’aquesta nit és la lluita contra el càncer de mama” i ha recordat que “des de Guitart Hotels donem suport a causes solidàries a través de diversos esdeveniments anuals.” Un cop es faci el recompte total de l’import, d’aquí a uns dies, es donarà a conèixer la recaptació final.

“Molt x viure”

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) porta a terme el programa “Molt per viure (Molt x Viure) des de 1987, de suport a les dones dones diagnosticades de càncer de mama per aconseguir millorar la seva qualitat de vida, a través d’atenció psicològica individual, activitats d’oci i voluntariat testimonial.

El programa minimitza les alteracions emocionals derivades del procés de la malaltia i del tractament, d’aquesta manera, contribueix a la recuperació del funcionament personal, psicològic, familiar i social previ al diagnòstic. També afavoreix la integració de la dona en el seu entorn immediat, ajuda en la recuperació de la funcionalitat del braç afectat per la cirurgia i promou la posada en marxa d’estratègies per afrontar d’una manera activa les conseqüències d’aquest procés.

Guitart Hotels

Coincidint amb el seu 60 aniversari, Guitart Hotels, una de les cadenes hoteleres de major prestigi a Catalunya, va acordar reforçar la seva tradicional especialització en el segment de turisme familiar, l’esportiu, de negocis i el cultural.

Actualment, el grup hoteler està presidit per Cristina Cabañas i compta amb vuit establiments: el Guitart Grand Passage, el Guitart la Molina Aparthotel & Spa, el Guitart Gold Central Park Resort & Spa, el Guitart Central Park Resort & Spa, el Guitart Club Goya, el Wellness & SPA Insitut GEM, l’Aparthotel Guitart Central Park & Spa i el Guitart Rosa.