Fundació Climent Guitart

Notícies

Concurs de Dibuix Pilarín Bayés a Lloret de Mar

11/04/2020

Concurs de Dibuix Pilarín Bayés a Lloret de Mar. Descarrega't els quatre dibuixos i participa colorejant-los per aconseguir premis i poder conèixer personalment l'entranyable ninotaire.

Llegir més

Recollida Solidària de l’Hosteleria lloretenca

16/09/2019

Promovem una recollida solidària d’aliments en els hotels i restaurants de Lloret Es recolliran, entre el 16 i el 30 de setembre, tota mena d’aliments, especialment aquells destinats als infants, a benefici de Càritas. La Fundació Climent Guitart promou, un any més, una recollida solidària d’aliments que enguany també comptarà amb el suport del Gremi …

Llegir més

Fundació Climent Guitart i Fundació Barça signen un conveni per promoure la inclusió social de joves i el benestar d’infants malalts

28/02/2019

La Fundació Climent Guitart i la Fundació Barça signen un conveni de col·laboració per promoure la inclusió social de joves migrants no acompanyats i el benestar de nens malalts.

Llegir més

Vídeo EFE BTM

09/11/2018

Lloret de Mar, un dels tres destins principals de Catalunya juntament amb Barcelona i Salou, va acollir l'octubre passat la primera edició del Fòrum BTM, un espai de debat sobre turisme i tecnologia amb què aspira a liderar el canvi de model del sector i que organitza la Fundació Climent Guitart, l'Agència Catalana de Turisme i EFE.

Llegir més

X Sopar de Dones Solidàries

19/12/2017

Cristina Pané, presidenta de l’AECC - Catalunya Contra el Càncer de Lloret, ha explicat que aquesta recaptació suposa “un èxit rotund i un nou rècord de recaptació i participació d’aquest acte, que ha augmentat gairebé el 70% de la recaptació en comparació d’altres anys, gràcies a tots els col·laboradors”. La organització també ha destacat la implicació de la Joiera Grau, que ha dissenyat un braçalet especial per aquest esdeveniment i n’ha donat la recaptació íntegre per la causa benèfica.

Llegir més

Edicions anteriors Sopar de Dones Solidàries

16/10/2013

El Sopar de Dones Solidàries és una iniciativa nascuda l’any 2007 per recaptar fons pel programa ‘Molt x Viure’, de l’AECC- Catalunya Contra el Càncer, que dona suport a dones diagnosticades de càncer de mama amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida a través de l’atenció psicològica, activitats d’oci i voluntariat testimonial.

Llegir més

IX Sopar de Dones Solidàries

01/12/2016

Guitart Hotels i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Catalunya Contra el Càncer han celebrat el IX Sopar de Dones Solidàries a favor de la lluita contra el càncer, que ha recaptat fons pel programa “Molt x viure”, que dóna suport a totes les dones diagnosticades de càncer de mama.

Llegir més

VIII Sopar de Dones Solidàries

13/12/2015

L’Hotel Gutiart Monterrey, hotel que forma part del grup Guitart Hotels i situat a Lloret de Mar, ha acollit el VIII Sopar de les Dones Solidàries a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Catalunya contra el Càncer, que destinarà tot el recaptat al programa “Molt x viure”, que dóna suport a totes les dones diagnosticades de càncer de mama.

Llegir més

VII Sopar de Dones Solidàries

11/12/2014

La setena edició del Sopar de les Dones Solidàries ha recaptat més de 6.300 euros pel programa “Molt per Viure”, que dóna suport a les afectades del càncer de mama. L’acte, que ha comptat amb la presència de 215 dones, ha destacat per la implicació de Luz Casal, Elsa Anka, i Joana Andreu, que s’han solidaritzat amb la causa.

Llegir més

III Edició Premis Climent Guitart

02/11/2017

Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels, ha anunciat la creació de la Fundació Climent Guitart, que es constituirà durant el 2018. La vetllada ha conclòs amb l’actuació del grup Blaumut, que acaben de fer la gira del seu últim disc Equilibri.

Llegir més