Fundació Climent Guitart

X Sopar de Dones Solidàries

19/12/2017 | Guitart Central Park Aqua Resort (Lloret de Mar)

El X Sopar de Dones Solidàries recapta 6.885 euros contra el càncer de mama

 

  • Els fons recaptats aniran al programa de Catalunya Contra el Càncer “Molt x viure” que dona suport des de 1987 a dones afectades per càncer.
  • Cristina Pané ha explicat que es tracta d’un nou rècord de recaptació, amb un augment del 70% en comparació d’edicions anteriors.
  • Laura Fa, Sor Lucía Caram i Ona Carbonell van ser les padrines d’aquest sopar que va comptar amb 232 dones assistents.

El X Sopar de Dones Solidàries, organitzat per l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lloret de Mar i Guitart Hotels, celebrat el passat 29 de novembre a la Sala Palas Atenea del Guitart Central Park, ha recaptat un total de 6.885 euros, que es destinaran al programa “Molt x Viure”, que dona suport a les dones diagnosticades de càncer de mama.

Cristina Pané, presidenta de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lloret, ha explicat que aquesta recaptació suposa “un èxit rotund i un nou rècord de recaptació i participació d’aquest acte, que ha augmentat gairebé el 70% de la recaptació en comparació d’altres anys, gràcies a tots els col·laboradors”. La organització també ha destacat la implicació de la Joiera Grau, que ha dissenyat un braçalet especial per aquest esdeveniment i n’ha donat la recaptació íntegre per la causa benèfica.

La celebració, que va comptar amb 232 dones, va ser conduïda per la periodista Laura Fa i va comptar amb l’assistència de la monja catalana Sor Lucía Caram, la nadadora catalana Ona Carbonell, la il·lustradora Pilarín Bayés, la política catalana Joana Ortega, l’especialista en nutrició i dietètica Dra. Montserrat Folch, la periodista Lorena Vázquez i la il·lusionista catalana Joana Andreu, entre d’altres.

Programa “Molt x viure”

L’Associació Espanyola Contra el Càncer porta a terme el programa “Molt x viure” des de 1987, de suport a les dones diagnosticades de càncer de mama per aconseguir millorar la seva qualitat de vida, a través d’atenció psicològica individual, activitats d’oci i voluntariat testimonial.

El programa minimitza les alteracions emocionals derivades del procés de la malaltia i del tractament, d’aquesta manera, contribueix a la recuperació del funcionament personal, psicològic, familiar i social previ al diagnòstic. També afavoreix la integració de la dona en el seu entorn immediat, ajuda en la recuperació de la funcionalitat del braç afectat per la cirurgia i promou la posada en marxa d’estratègies per afrontar, d’una manera activa, les conseqüències d’aquest procés.

Participació de més de 50 empreses locals

Més de 50 empreses locals van col·laborar en l’organització del X Sopar de Dones Solidàries a partir de la donació de diversos productes que van contribuir a augmentar la recaptació solidària.

Les empreses col·laboradores van ser: Tous, Víctor So, TV3, Reilaflor, Liberty, Flors Talea, Flors la Camèlia, Joieria Grau, Gallery Hotels, Indústria Gràfica Montserrat, Peralada Comercial, Guitart Hotels, Sabateria Fàbregues, Sweethings, Deutche Bank, Clipper’s Music, Frutas Santiago, Estudi Joia, Oscar Rodbag, Waldo Produccions, Albasounds, Restaurant Sant Pere del Bosch, Fútbol Club Barcelona, Pastisseria Orench, Mercè Perruqueria, CaixaBank, Font Decoració, Cycling in Costa Brava, Football & Music, Restaurant, Akuma, Fincas Proa, Axel Technology, Restaurant Va de Catas, Restaurant El Patio de la Huerta, Cafeteria Transi 47, Restaurant A l’esquinita te espero, Rosa Clota, Alsina Finques, Sant Pere del Bosch Hotel & Spa, Esports Perpinyà, Monica Green Productions, El Tall i Gelataria Rocambolesc.

Guitart Hotels

El grup hoteler, amb seu a Lloret de Mar, té una gran vinculació a projectes socials i solidaris durant tot l’any. Ha acollit, durant aquests 10 anys, el Sopar de Dones Solidàries de Lloret de Mar.

Actualment, Guitart hotels està presidit per Cristina Cabañas i compta amb 8 establiments: el Guitart Grand Passage, a Barcelona, el Guitart la Molina Aparthotel & Spa, a la Molina, el Guitart Gold Central Park Aqua Resort, el Guitart Central Park Aqua Resort, el Guitart Hote Venta de Goya, l’Hotel GEM Wellness & SPA, l’Aparthotel Guitart Central Park Aqua Resort i el Guitart Rosa, a Lloret de Mar.